Reanimatie

Waarom leren reanimeren?
Per week krijgen 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Bij 75% van de slachtoffers is een omstander aanwezig. De overlevingskans is het hoogst als omstanders direct de juiste hulp bieden. Vroegtijdig reanimeren en defibrilleren is daarbij van levensbelang. Ook in uw omgeving kan dit gebeuren. Maar weet U wat te doen bij een circulatiestilstand?

Informatie over de cursus
Deze reanimatiecursus is een praktische training. Alle vaardigheden worden door de cursisten praktisch beoefend. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van realistische reanimatie poppen en AED trainers.

U leert in 4 uur tijd zowel theoretisch als praktisch:

· Een reanimatie behoeftig slachtoffer herkennen
· Op de juiste wijze professionele hulp inschakelen
· Borstcompressies en mond-op-mond beademing toepassen
· Een AED gebruiken

Certificering
Deze cursus wordt gegeven door erkend reanimatie instructeur. Tijdens de cursus worden uw vaardigheden doorlopend getoetst door de instructeur. Bij goed gevolg ontvangt u het certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Om dit certificaat geldig te houden, dient u tweejaarlijks een opfriscursus te volgen.
PRIJZEN Particulieren.
Prijzen per cursist:
Open inschrijving:
€ 42,50 inclusief. BTW

Huiskamercursus:
Prijs op aanvraag.

Prijzen grote groepen.
Daarom bieden wij bedrijven, scholen, verenigingen en overige organisaties de mogelijkheid om een groep medewerkers aan te melden voor een reanimatiecursus van 4 uur. U kunt kiezen voor reanimatie van volwassenen of reanimatie van baby’s en kinderen.

De totaalprijs is gebaseerd op het aantal gewenste cursusgroepen. Elke cursusgroep moet altijd uit minimaal 3 en maximaal 6 cursisten bestaan. Bij meer dan 6 cursisten worden dus meerdere cursusgroepen gevormd.

Prijs per cursusgroep: (min. 3 – max. 6 cursisten)
€ 240,- excl. BTW

INFORMATIE OVER DE CURSUS
Deze reanimatiecursus is een praktische training. Alle vaardigheden worden door de cursisten praktisch beoefend. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van realistische reanimatie poppen en AED trainers.

Uw medewerkers leren zowel theoretisch als praktisch:
· Een circulatiestilstand herkennen.
· Borstcompressies en beademing toepassen.
· AED gebruiken in combinatie met reanimeren.

Locatie
Deze cursus kan zowel op uw locatie (incompany) als op onze cursuslocatie worden aangeboden.

Certificering
De cursus wordt gegeven door een erkend reanimatie instructeur. Wanneer de cursus met goed gevolg wordt afgerond, ontvangt elke cursist een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad. Om alle vaardigheden te blijven beheersen, kan jaarlijks een opfriscursus worden gevolgd.

 

Tijdens al onze reanimatie trainingen en cursussen wordt er uitgebreid stilgestaan bij nazorg, de niet reanimeren wens en de diverse 6 minuten zone initiatieven.

 

Interesse? Stuur een mail aan info@ehbo4you.com

nl_NLDutch
nl_NLDutch